God jul og godt nyttår!

des 23
Skrevet av

Vi vil få ønske alle medlemmer, førere, funksjonærer, frivillige og publikum en riktig god jul og et godt nytt år.

2022 har gitt oss mange gode prestasjoner i NMK Valdres, vi har kunne skryte av å ha landets beste bilcross-sjåfør, vi har dobbelt NM-mester i bakkeløp og rallycross kl. 2 og vi har tapetsert pallen i Norgescupen i grasroot drifting. I tillegg har vi hatt crosskartsjåfører som har deltatt i ordinære løp, Norgescup i crosskart og Nord Europeisk Mesterskap.

Kan vi toppe det hele i 2023?

For å hedre våre sjåfører og medlemmer så hadde vi julebord og premieutdeling på Fagernes Hotel 16. desember.

Svein Brenna tok oss med tilbake til den spede oppstart av NMK Valdres, ja til og med langt før den tid kunne han fortelle om aktivitet innen bilsport i Valdres, nærmere bestemt for 100 år siden. Med dype dykk i arkiv og på loft, så ønsker vi å få til en nettside der vi kan publisere historien til NMK Valdres, så har du noen godsaker på lur, gi oss gjerne et eksemplar.

Vi fikk servert god mat før premieutdelingen ble avholdt i egne lokaler i kjelleren på hotellet. Her ble det utdelt premier til de tre beste i klubbmesterskapet i bilcross (jr, sr og damer) og crosskart. Samt premier til de med gode prestasjoner i NM, NC og landsfinalen i bilcross.

Premiene ble sponset av lokale bedrifter i Valdres.

I tillegg var det flere av klubbens medlemmer som ble hedret med 25-års knappen og/eller sølv- og bronseutmerkelser fra NMK.

GRATULERER ALLE SAMMEN, VEL FORTJENT!

NMK utmerkelser
Drifting
Valdresmesterskap, damer
Valdresmesterskap, junior
Valdresmesterskap, senior
Valdresmesterskap, crosskart
The double, rallycross og bakkeløp kl 2.
Norges beste bilcross-sjåfør, seniorlandsfinalevinner!
Til slutt kom julenissen for selfie og utdeling av godteribiler.

Med det håper vi på et fartsfylt 2023!

Med vennlig hilsen

Styret