Sommerløp 3.7.2021

jun 22
Skrevet av

Resultatliste for sommerløpet!

Da er det endelig klart for å kjøre billøp igjen!!

PÅMELDING ÅPNER 22.6. kl.21.00!

Påmelding for publikum åpner 29.6 kl. 20.00!

Løpsgjennomføring er ihht. til nasjonale føringer på gjennomføring av arrangement.

Lørdag 3. juli kjører vi løp på Sundvold Motorbane. Med oppstart kl. 09.00

Løpet i år blir kjørt på samme måte som i 2020. Derfor er det fører og KUN en mekaniker, anmelder eller ledsager som kan være med på løp! Dette er for å holde oss innenfor de nasjonale føringene fra regjeringen. Vi ber om at dere alle respekterer dette og har forståelse for at vi kun slipper inn forhåndspåmeldte personer på området! Det er også da veldig viktig at dere fører på ledsager, anmelder eller mekaniker i påmeldingen. Hvis dere ikke gjør dette regner vi det som at dere ikke ønsker å ha med noen!

Mekaniker, ledsager og anmelder føres inn i feltet for anmelder!

Alle sjåfører kan også melde på en ekstra mekaniker! Disse må meldes i fra på post@nmkvaldres.no, med startnummer på sjåfør og fullt navn og telefonnummer på ekstra mekanikker. Disse må også forhåndsbetale på Vipps kr 200 til 117169!

Det er satt tak på 80 påmeldte biler, etter dette vil det bli ført venteliste!

Påmelding trykk her!

Startliste trykk her!

Bilsport er en publikumssport, og det bli åpnet opp for publikum 200stk. Disse må også forhåndsbestille billett og betale denne på forskudd. Pris for publikum blir 200kr.
Disse er i egen kohort og kan ikke gå i depot. Vi har delt området med dobbelt sperrebånd, og disse SKAL ikke krysses.
Publikum må gå opp på veien opp i skogen før banen. Her står vakter og sjekker at dere er registrert på listen. Publikum har egen kiosk og toaletter.
Bud legges inn i kiosken på publikumsområdet.

Husk at barn også må meldes på da de også teller som en plass.
Alle billetter må forhåndsbetales på Vipps:117169!

Trykk her for påmelding!

Liste over påmeldte publikum!

All betaling vil foregå elektronisk med Vipps eller nettbankoverføring. Vi ber dere merke betalingene godt med navn og startnummer.

Det er også mulig å kunne stille seg til disposisjon som funksjonær. Disse kommer inn gratis, får sett på billøp og hjelper oss stort i løpsgjennomføring! Send mail til post@nmkvaldres evt. SMS til 48137439 for å være med i trekningen om å få være funksjonær på ett av de få løpene denne sesongen! Du vil bli kontaktet med arbeidsoppgave når funskjonærlisten er fylt opp og bestemt!
Funksjonærer møter på startplata 08.00.