Påmelding klubbløp 2020

sep 10
Skrevet av

Da er det endelig klart for klubbløp igjen!

Pga. smittevern kan vi kun ha 200 stk på anlegget vårt samtidig!

Påmeldingen åpner 10.09. kl. 21.00.

Løpet i år blir noe annerledes pga. Covid19 viruset. Derfor er det fører og KUN en mekaniker, anmelder eller ledsager som kan være med på løp! Dette er fordi vi kun kan ha 200stk. samlet på området ihht. bestemmelser fra regjeringen! Vi ber om at dere alle respekterer dette og har forståelse for at vi kun slipper inn forhåndspåmeldte personer på området!

Bilsport er en publikumssport, og når vi får oversikt over påmeldte vil det bli åpnet opp for resterende plasser til publikummere. Disse må også forhåndsregistrere seg for smittesporing.

Live resultat trykk HER!

Påmelding trykk HER!

HUSK alle førere plikter å stille med en funksjonær ihht. tilleggsregler!

Startliste trykk HER!

Smittevern ved motorsport: Generell informasjon. Retningsinjer for anbud i bilcross med Covid19 restriksjoner

Det er også mulig å kunne stille seg til disposisjon som funksjonær. Disse hjelper oss stort i løpsgjennomføring! Send mail til post@nmkvaldres evt. SMS til 48137439 for å være med i trekningen om å få være funksjonær på ett av de få løpene denne sesongen! Du vil bli kontaktet med arbeidsoppgave når funskjonærlisten er fylt opp og bestemt!

Vil du være publikum TRYKK HER!

Vi starter med å slippe 100 billetter inntil påmelding er ute. Alle som har navnet sitt på denne lista kommer inn: TRYKK HER! Står du ikke på lista kommer du dessverre ikke inn! Dette er kun for å holde oversikt på hvor mange som er på arrangementet. Vi har kun lov til å være 200 stk i henhold til regelverk for Covid19.