Sommerløp 4.7.20

jun 10
Skrevet av

Da er det endelig klart for å kjøre billøp igjen!!

Løpsgjennomføring er med forbehold om at regjeringen den 15.juni åpner opp for at vi kan være 200stk samlet på arrangement!

Lørdag 4. juli kjører vi løp på Sundvold Motorbane. Med oppstart kl. 09.00

Påmeldingen åpner 11.6. kl. 00.00!!

Løpet i år blir noe annerledes pga. Covid19 viruset. Derfor er det fører og KUN en mekaniker, anmelder eller ledsager som kan være med på løp! Dette er fordi vi kun kan ha 200stk. samlet på området ihht. bestemmelser fra regjeringen! Vi ber om at dere alle respekterer dette og har forståelse for at vi kun slipper inn forhåndspåmeldte personer på området!

Det er satt tak på 80 påmeldte biler, etter dette vil det bli ført venteliste!

Bilsport er en publikumssport, og når vi får oversikt over påmeldte vil det bli åpnet opp for 40 publikummere. Disse må også forhåndsbestille billett og betale denne på forskudd. Pris for publikum blir 200kr. FØLG MED PÅ NETTSIDEN FOR Å SIKRE DEG EN BILLETT!!

På grunn av ekstrem respons har vi gjort klart slik at du kan sette deg på venteliste når de første 80 plassene er fylt opp!


Mekaniker, ledsager og anmelder føres inn i feltet for anmelder!

Startliste: TRYKK HER!

Smittevern ved motorsport: Generell informasjon. Retningsinjer for anbud i bilcross med Covid19 restriksjoner

All betaling vil foregå elektronisk med Vipps eller nettbankoverføring. Vi ber dere merke betalingene godt med navn og startnummer.

Det er også mulig å kunne stille seg til disposisjon som funksjonær. Disse kommer inn gratis, får sett på billøp og hjelper oss stort i løpsgjennomføring! Send mail til post@nmkvaldres evt. SMS til 48137439 for å være med i trekningen om å få være funksjonær på ett av de få løpene denne sesongen! Du vil bli kontaktet med arbeidsoppgave når funskjonærlisten er fylt opp og bestemt!