NMK Valdres med historisk resultat i damelandsfinalen!

jun 22
Skrevet av

17. juni var flere av våre aktive dame-bilcrossere deltakere på landsfinalen for damer, arrangert av NMK Kongsberg. 110 damer stilte til start.

Åshild Onstad tok med seg en meget sterk tredjeplass hjem til Valdres. Hun kjørte feilfritt i innledende omganger og var én av fem damer med full pott og 30 poeng etter innledende, her kvalifiserte hun seg direkte til A-finale. A-finalen var tøff og jevn, så en tredjeplass her var ingen selvfølge!

Nest beste Valdresdame denne gang var Cathrine Haugen Hauglid, hun lå nære å få full pott i tredjeomgang, men måtte ta til takke med en andreplass i omgangen og endte på 27 poeng i innledende runder og kvalifiserte seg til C-finale. Hun blir til slutt nr 14.

Vår ferskeste dame, er Mia Leirhol som debuterte i sitt første ordinære bilcrossløp med to heatseiere og en brutt. Det kvalifiserte dessverre ikke til finale, men likevel så ble hun nr. 29.

Ingrid Elise Bråten blir nr. 48 og Karola Øye nr. 63.

NMK Valdres gratulerer med knallbra kjøring og gleder oss allerede til neste år 😉