Forfatterarkiv

Utsatt start klubbløp!

sep 26

Start av klubbløp utsatt til kl. 12.00

Påmelding klubbløp 2020

sep 10

Da er det endelig klart for klubbløp igjen!

Pga. smittevern kan vi kun ha 200 stk på anlegget vårt samtidig!

Påmeldingen åpner 10.09. kl. 21.00.

Løpet i år blir noe annerledes pga. Covid19 viruset. Derfor er det fører og KUN en mekaniker, anmelder eller ledsager som kan være med på løp! Dette er fordi vi kun kan ha 200stk. samlet på området ihht. bestemmelser fra regjeringen! Vi ber om at dere alle respekterer dette og har forståelse for at vi kun slipper inn forhåndspåmeldte personer på området!

Bilsport er en publikumssport, og når vi får oversikt over påmeldte vil det bli åpnet opp for resterende plasser til publikummere. Disse må også forhåndsregistrere seg for smittesporing.

Live resultat trykk HER!

Påmelding trykk HER!

HUSK alle førere plikter å stille med en funksjonær ihht. tilleggsregler!

Startliste trykk HER!

Smittevern ved motorsport: Generell informasjon. Retningsinjer for anbud i bilcross med Covid19 restriksjoner

Det er også mulig å kunne stille seg til disposisjon som funksjonær. Disse hjelper oss stort i løpsgjennomføring! Send mail til post@nmkvaldres evt. SMS til 48137439 for å være med i trekningen om å få være funksjonær på ett av de få løpene denne sesongen! Du vil bli kontaktet med arbeidsoppgave når funskjonærlisten er fylt opp og bestemt!

Vil du være publikum TRYKK HER!

Vi starter med å slippe 100 billetter inntil påmelding er ute. Alle som har navnet sitt på denne lista kommer inn: TRYKK HER! Står du ikke på lista kommer du dessverre ikke inn! Dette er kun for å holde oversikt på hvor mange som er på arrangementet. Vi har kun lov til å være 200 stk i henhold til regelverk for Covid19.

Trening

sep 10

Felles trening Fredag 11.september frå kl 17.00-20.00 ☺️
Hugs at medlemskap og lisesenser ska væra i orden ‼️🆘🏴🚓😎

Klubbløp 2020

aug 21

Vi har fått inn forslag om å flytte klubbløpet i år. Derfor ønsker vi at de som har betalt medlemskap skal få være med å bestemme! 👍 Send en SMS til Sondre Strand tlf: (48261132)innen Mandag 24.8 kl. 18:00 med navn og ønsket dato for klubbløp. Datoene du kan stemme på er 19.9 eller 26.9. Opplysning fra styret: Det er det enklest å få alle viktige funksjonærer på plass den 26.9!

Truls ala Hellstrøm kjører BILCROSS!

jul 21

Onsdag 29.7. kl. 16.00 skal de kjente TV-profilene Truls Svendsen og Eyvind Hellstrøm møte lederen i NMK Valdres i et mini bilcrossløp på Sundvold Motorbane!

I uke 31 skal Truls ala Hellstrøm filme rundt om i Valdres for å finne våre lokale matskatter! De skal også ha ett innslag med action og moro! Da skal disse guttene få prøve seg på bilcross hos oss.

De ønsker at publikum skal komme for å lage liv og røre! Derfor håper vi at så mange som mulig fra bilcrossfamilien kommer for å heie!

Pga. Covid 19 kan vi kun slippe inn 200stk. Og alle må loggføres for å ha kontroll hvis det skulle bryte ut smitte. Derfor må vi kjøre påmelding for å få komme inn å se på løpet. Meld deg på med navn, telefonnummer og E-post! Det er KUN denne infoen du trenger å fylle inn i påmeldingsblanketten! De 200 første har sikret seg inngang!

For påmeling trykk HER!

For publikumsliste trykk HER!

LIVE-RESULTAT SOMMERLØP 4.7.20

jul 4

Trykk her for live-resultat!

Trykk her live-streaming av løpet!

Publikumbilletter til sommerløp 4.7.20

jun 26

Publikumbillettene til sommerløpet blir lagt ut for salg Mandag 29.6. kl. 12.00. For kjøp av billetter meldes dette på som en vanlig løpspåmelding. Følg med for link her på hjemmesiden!

Da er påmeldinga for publikumsbilletter stengt pga. 145 påmeldte og bare 40-50 stk. som kommer inn! De som kommer inn vil bli kontaktet på SMS!

Pga. dårlig tilbakemelding fra sjåfører ang. om de skal ha med mekaniker har vi muligens mer en 40 ledige billetter. Derfor lager vi en påmeldingsliste og vi kontakter alle som har fått billett inn på løpet med info om betaling. Blir du ikke kontaktet er det dessverre utsolgt for billetter! Thttp://www.nmkvaldres.no

Bakgrunn for at vi velger denne løsningen er at vi trenger kontakt-info på alle som er på sommerløpet vårt . Dette er for å spore hvis det skulle bli utbrudd av Covid 19 i etterkant av løpet.

Håper dere har forståelse for at det blir ett litt spesielt løp i år, men vi gjør alt vi kan for å kunne arrangere løp og hindre smitte av korona.

DUGNAD!!

jun 23

I år som alle år før må vi gjøre noen småting for å kunne arrangere løp!

Derfor er det viktig at så mange som mulig har tid til å være med på dugnad på Sundvold Motorbane Lørdag 27.6. kl. 12.00 –

Støtt klubben din og vær med oss på dugnad slik at kan arrangere løp!

Vi oppfordrer alle til å følge smittevernsreglene og opprettholder 1 meters avstand!

Trening til sommerløpet!

jun 23

Det vil bli arrangert offentlig trening Torsdag 25.6 kl. 17.00 – 20.00 på Sundvold motorbane. Pris for ikke medlemmer er 200kr.

All betaling skal skje kontaktløst og derfor bruker vi Vipps.

Vi oppfordrer alle til å følge smittevernsreglene og opprettholder 1 meters avstand!

Viktig info om sommerløpet 4.juli

jun 22

Minner alle deltakere på at påmeldingen IKKE Er godkjent før påmeldingsavgiften er betalt! Skal være betalt innen 26? 6/20, om dette ikke gjøres mister du retten til din plass og nye deltakere får mulighet!